Vaihda Kaspersky-sovellukseen muista Kasperskyn sovelluksista

Jos olet asentanut Kaspersky Internet Securityn tai Kaspersky Security Cloudin Mac-tietokoneellesi, voit vaihtaa Kaspersky-sovellukseen saumattomasti. Lataa ja asenna Kaspersky-sovellus. Aiempi sovellus poistetaan Mac-tietokoneeltasi automaattisesti ja käyttöoikeutesi tai tilauksesi siirretään uuteen sovellukseen.

Käyttöoikeutesi tai tilauksesi siirretään Kaspersky-sovelluksessa seuraavalla tavalla: